Vårprogram 2023 Jack presenterer!


Jack presenterer er Filmbyrået Jacks egen faste visningsserie på Vega Scene i Oslo. Første tirsdag hver måned presenterer vi alt fra videokunst til spillefilm, i alle sjangre og formater, og i kombinasjon med opplesning, performance og møter med med filmskaperne. 

Målet er å skape en visningsplattform for film som ikke vanligvis slipper til på kommersiell kino, og skape en møteplass for kunst- og filminteresserte i Oslo. 

Her er programmet for våren 2023!

I mars blir det spesialutgave med panelsamtale om kunst-og filmfeltets forhold til oljeleting. Arrangementet er et samarbeid med Human internasjonale filmfestival.

11. april viser vi Gruppekritikken, en smart, vilter og analytisk film av Sille Storihle laget i samarbeid med studenter ved Nordland kunst- og filmskole. Storihle samtaler med kurator og professor Mike Sperlinger etter visningen.

2. mai står to kortdokumentarer på programmet, som begge handler om fotografi, minner og historie: New York 81 av Jannicke Systad Jacobsen og Kameramuseet av Jan Knutzen. Celebert besøk!

Siste utgave i vår byr på tre filmer som alle foregår i parker i Oslo og handler om makt og fortelling i offentlig rom. Ellen Ugelstad, Ali Parandian og Anders Eiebakke er månedens filmskapere. 

Følg med på våre sider og SoMe for flere detaljer!